Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(bad harry)
Wiking
bad harry napisał:
]byłbym zapomniał ZŁOTA CZCIONKA i ZŁOTE USTA dla gabriela

PS . jak już będziemy po robocie do wieczora pisać tylko o podatkach i szukaniu pracy to zamykam moje usta i profil i zajmę się tym co się nigdy nie skończy .............pisaniem pamiętników i petycji do ojca rydzyka o nawrócenie

zapomniałem złotej czcionki ....o tu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
Czy ja napisałem że moderator ma wywalać 95% postów? NIE, wskazałem tylko fakt iż to forum często służy jako alternatywny komunikator dla kilko osób z forum, i niech tak będzie dalej. Taka forma nie jest najbardziej pożądana ale jest chyba jedyną alternatywą na istnienie. To co może moderator zrobić to wydzielić posty z tematu i stworzyć wątek do dalszej dyskusji, a jeśli odpowiednia odpowiedz padła w danym wątku po prostu go zamknąć i zostawić dla potomności i nie zaśmiecać go. W innym wypadku jest jak jest.

TO BYŁ NAJBARDZIEJ LOGICZNY GABRIELA POST W MISIĄCU KWIETNIU

ja tam nie widzę nic logicznego w takiej ilości znaków interpunkcyjnych i tym pogrubionym różowym kolorze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Marcinlbn napisał:...ja tam nie widzę nic logicznego w takiej ilości znaków interpunkcyjnych i tym pogrubionym różowym kolorze.
NASTĘPNY... GRZBIETOWIEC...mundry... ode INTYRPYNKCJI... .
Dzięki takim postaciom jak TWOJA I TEJ TWOJEJ PRAWDZIE ugruntowuje się poprawne stwierdzenie ,
że Osoby które nic Swoimi wypocinami nie wnoszą a chcą przez moment zaistnieć .
Istnieją tylko poprzez NEGACJĘ Innych... a zwłaszcza czepiają się pisowni Tychże ...

DALTONISTO , KOLOR KTÓREGO UŻYWAM , to kolor PURPUROWY...!!!
Nawet tu nie potrafisz zaistnieć poprawnie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
marcinlbn napisał

TO BYŁ NAJBARDZIEJ LOGICZNY GABRIELA POST W MISIĄCU KWIETNIU

ja tam nie widzę nic logicznego w takiej ilości znaków interpunkcyjnych i tym pogrubionym różowym kolorze.

za tę wypowiedż muszę przyznać malinę
ponieważ złotych ust nie przyznaje się za byle co . gabriel włożył w wypowiedż dużo intelektu ( pomijając kropki ) .
i zasłużył twórczością na to wyróżnienie .
przypominam że wypowiedż L Wałęsy JESTEM ZA A NAWET PRZECIW ( też nagrodzona ) to przy twórczości gabriela to mały pikuś

oto i nagroda
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
HArry a co z innymi słynnymi wypowiedziami? NP. ze sławnym spieprzaj dziadu?? Moze bys przyznał sok z malin pośmiertnie ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
niestety pula nagród w tym miesiącu się wyczerpała
nie martw się już niedługo maj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
a w maju moje urodziny, w pierwszym tygodniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
a w maju moje urodziny, w pierwszym tygodniu

to jednak muszę zmienić zdanie ...........
przyznaje ci złotą palmę ( jako traktuj jako palma pierszeństwa ) na zadatek urodzin i za to że do każdego wątku wciskasz nos
a oto twoja nagroda
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Chcesz w łeb? Ja wciskam nos do kazdego wątku? Nie prawda!!!!!!!!!! O poezji nie wciskam, o motoryzacji nie wciskam. Kłamczuch jestes i manipulator, manipulujesz opinia publiczną!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
HArry a co z innymi słynnymi wypowiedziami? NP. ze sławnym spieprzaj dziadu?? Moze bys przyznał sok z malin pośmiertnie ??

A dla mnie tak chociaż malutki łyczek tego soku się znajdzie?????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok